SRI la 25 de ani

Dragi colegi,

La final de mandat, doresc să vă mulţumesc pentru contribuţia dumneavoastră majoră la consolidarea Serviciului Român de Informaţii ca instituţie fundamentală a Statului Român. M-am bucurat să găsesc aici parteneri loiali, dedicaţi menţinerii unui standard ridicat de profesionalism în cadrul instituţiei, a bunelor relaţii cu partenerii externi, precum şi a echidistanţei necesare oricărui garant al democraţiei.

Eforturile şi dedicarea dumneavoastră, alături de spiritul de echipă pe care l-aţi arătat în aceşti ani esenţiali în dezvoltarea Serviciului, mă îndreptăţesc să consider că aţi fost cel mai temeinic sprijin pe care l-aş fi putut avea şi să vă fiu profund recunoscător. Consider că lucrând împreună am pus piatra de temelie a securităţii României.

În această echipă unită am repurtat multe succese în planul asigurării şi prezervării stării de securitate a cetăţenilor României; sunt convins însă că mai putem face multe în privinţa consolidării securităţii statale şi regionale. De aceea doresc să vă asigur de respectul pe care vi-l port, dar şi de solidaritatea mea cu dumneavoastră şi pe viitor. Veţi găsi întotdeauna în mine un partener loial pentru orice demers strategic care are ca scop interesele statului român şi bunul mers al acestuia.

Patria a priori!

Cu respect,

Ambasador George Cristian Maior (Director SRI 05 oct. 2006 – 03 feb. 2015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*