Sfârșitul terorismului şi noua (dez)ordine mondială

A V-a ediţie a Salonului de carte Polemos din Bucureşti a îmbogăţit, la sfârşitul anului trecut, bibliotecile de specialitate cu o nouă carte aflată în coordonarea lui Cristian Barna: „Sfârşitul terorismului şi noua (dez)ordine mondială” (editura Top-Form). În faţa unei asistenţe numeroase, tânărului conferenţiar din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii i-au mai fost alături prieteni şi colaboratori. Printre cei care au vorbit despre lucrarea lui Barna s-au numărat Flaviu Predescu, consilier în Cabinetul Directorului SRI, profesor universitar doctor Nicolae Rotaru, Vasile Simileanu – redactor-şef al revistei „Geopolitica”, precum şi Adrian Pandrea, directorul Editurii Militare.

În opinia lui Cristian Barna, lucrarea „îşi propune să ofere unele răspunsuri la întrebări spinoase care au învolburat scena relaţiilor internaţionale dar şi viaţa cotidiană a fiecăruia dintre noi”.

Cristian Barna este autorul mai multor cărţi care abordează problematica fenomenului terorist, una dintre cele mai cunoscute fiind „Jihad în Europa” lansată cu un an înainte în cadrul aceluiaşi salon de carte.

Autor: Lucian Agafiței

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*